Van Eccelpoel

Food als opstap naar gezondheid en levenskwaliteit
Van superette naar versmarkt. De omgekeerde beweging. Een kleine superette in Herentals met een ijzersterke wijnkelder en service breidt haar aanbod uit naar een omgeving waar de gezondheid van de klant primeert. Hoe kan ik lekker koken, proeven…Van Eccelpoel bouwt er zijn versmarkt vanuit de verzuchtingen van de klant. Een uniek concept .

Het concept

• eigenaars: rigoureus in het aanbieden van versheid, verrassen op culinair gebied
• personeel: adviserend over voeding, lekker koken, wijn proeven, voedselcoaches
• klanten: worden verrast en krijgen ideeën, hun mening wordt gevraagd; dit is een stap verder dan comfortabel winkelen
Dit doen we via een ontmoetingsplek (versmarkt) en de virtuele werelden in Herentals

De strategische keuzes

• Ontmoeten in (experience theatre) en buiten onze versmarkt
• Klantgerichtheid: de voedselcoaches
• Netwerk van lokale producten in de versmarkt