Vacature DIGITAL MARKETEER

Join Our Team

Consensio werkt met haar klanten (tende, Plus++, Van Eccelpoel, Dox, Messer, Plastiek Van Wauwe, Immo Van Hoof, Ralet, Le Doux & Mortelmans, Stappers, Benijts & Somers,…) rond de transformatie van hun strategische businessmodellen. Bij de implementatie van deze businessmodellen werkt Consensio vanuit een businesscel met de klant aan de fysieke (winkelconcept) en digitale invulling. Om haar marketingteam te versterken zoeken we een Digital Marketeer.

Je zit mee aan de tafel bij het vorm geven van het marketing- en communicatieplan voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en de opvolging ervan.
Bij het opstellen van het marketing- en communicatieplan breng je extra inzichten aan betreffende het gebruik van digitale media. Je bent op de hoogte van bestaande én nieuwe technologieën en platformen en kan inschatten of deze een strategische meerwaarde hebben voor de klant.
In de implementatie ondersteun je de klant van zeer nabij: je bent in staat het beheer in handen te nemen van verschillende platformen en het communicatieplan concreet uit te werken. Je werkt samen met copywriters en graphic designers, maar bent ook voldoende pragmatisch ingesteld om indien nodig zelf content aan te leveren.
Je bent tevens verantwoordelijk voor de opvolging en rapportage van het digitale luik van het communicatieplan en de hierin opgenomen acties. Je kan de cijfers correct interpreteren en reflecteren naar de strategische en marketing doelstellingen van de klant.

JOUW PROFIEL
✓ Je hebt een hogere opleiding in een marcom- en/of creatieve richting
✓ Je hebt een sterk analytisch vermogen
✓ Je bent slim, ambitieus, proactief en geëngageerd naar de klant.
✓ Je bent organisatorisch en communicatief sterk
✓ Je leert snel bij en werkt graag zelfstandig.
✓ Je volgt de online ontwikkelingen op de voet, adviseert collega’s en klanten

WAT WIJ BIEDEN
✓ Een werkplek in een dynamisch team
✓ Een diverse klantenportefeuille voor het beheer van digitale communicatie
✓ Doorgroeimogelijkheden naar strategische marketing
✓ Een vast contract met een marktconform loonpakket

INTERESSE? Stuur je C.V. en motivatiebrief naar vacature@consensio.be

Je kan de vacature hier ook vinden in PDF.

Tags: