Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

De succesvolle verzekeringsmakelaar anno 2018


Consensio thuis bij de verzekeringsmakelaar

Niemand koopt een kledingstuk met als enige bedoeling zich te kleden. Elk van ons koopt een stukje mode, dat bijdraagt tot onze identiteit.
Evenmin kopen we een pot verf. We kopen kleur en advies om ons interieur in te kleuren naar onze smaak.

Kopen we dan wel een verzekering of een beleggingsproduct? Natuurlijk niet. We willen op die manier een droom waarmaken: comfortabel wonen, een verre reis, een fijne oude dag. We kleuren ons eigen leven in, helemaal naar onze smaak en op onze maat.

Geen enkele bedrijfsleider koopt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of een groepsverzekering, wel veiligheid voor zijn vermogen en voor zijn medewerkers een good place to work, een gezonde work-life balance.

  • 20 jaar geleden ontwikkelde Consensio samen met Wouter Torfs de Torfs schoenwinkel;
    meermaals beste retailer en beste klantgericht bedrijf
  • 15 jaren geleden ontwikkelde Consensio, samen met de familie Bossuyt van Boss, de Colora winkels
  • 2 jaar geleden startten wij, samen met 8 ambitieuze verzekeringsmakelaars en spaarbankkantoren, het Plus++- verhaal.


Een thuis is meer dan een risico om te verzekeren

Meer dan een baksteen ook. Een thuis is de plek waar elke bewoner zijn eigen verhaal creëert.

Je kleurt je thuis helemaal in zoals jij dat wil, je legt een stijl in je meubelen, brengt fun aan met het behang, legt warmte en intimiteit in je gordijnen. Licht gebruik je om sfeer te brengen, om accenten te beklemtonen.

Er komt een moment dat je gaat nadenken over fiscaliteit, over successie. Als ondernemer leg je elke dag je ziel in je zaak. Familiale overdracht en de waarde van je onderneming zetten je aan tot reflectie.

Stilstaan bij deze puzzelstukken, een mozaïek van het leven, de passie voor de zaak en de dromen op korte en langere termijn daar maken Plus++ makelaars een speerpunt van. Met een jaarlijks gesprek, een degelijke screening en rapportage, een aanbod van duurzame producten en diensten.

Plus++ makelaars willen hun belofte naar hun klanten hard maken en treden regelmatig in contact met hen. In een digitale wereld is het persoonlijk gesprek, de dialoog rond de noden, de wensen van het gezin en de zaak pijler nummer één van de prima zakelijke relatie tussen klant en Plus++ makelaar.

In 2018 zal Plus++ nieuwe diensten aanbieden:

  • Preventiecontract rond zorg ifv levenslang thuis kunnen blijven wonen.
  • Preventiescreening rond het welzijn voor onderneming.
  • Van brandverzekering naar een duurzaam product dat preventie aan de woning en verzekeringen koppelt en beloont.


De Plus++ community: hartelijk en uniek

Plus++ klanten worden lid van de Plus++ community. En daar staat het woord beleving centraal. Meer dan enkel digitaal, uiteraard. Bij voorkeur op een zeer persoonlijke manier. Zowel informatief als puur ontspannend.

De community brengt klanten samen om naar hun expertise te luisteren rond bvb. mantelzorg, levenslang thuiswonen, preventie aan de woning, …
Bedrijfsleiders gaan met elkaar in dialoog rond succesvolle oplossingen die zij hebben toegepast op vlak van bvb. wonen en werken, het creëren van een good place to work…


Inschrijven voor onze avond rond de case Plus++

Meerdere dagen: 
Nee
Datum: 
donderdag, 1 februari, 2018 - 17:00 tot 20:00